Det var längesen!

Oj var ett tag sedan nu! Varit så trött i veckan och omotiverad såklart. Är dock mycket på I
nstagram så om ni är sugna på att se mer av mig så kika in där (batistic2) :)
 
Lördag idag och det verkar vara finare väder idag än vad det har varit i veckan. Rena pisseväder! Visst älskar jag regn och lite kyla ibland men inte i juli-månad varje dag! Ska passa på att sola lite idag om värmen håller!
 
Jag var på Skivstång igår förresten, första gången på länge som jag tränade styrka och fy vad svag jag var! Svagare än vad jag trodde faktiskt. Njursvikten försvagar muskler och Dialysen drar ju ur proteiner väldigt mycket vilket får kroppen att såklart tappa muskelmassan. Ska köra fler styrkepass i veckan, fokusera mer på det än konditionen för den har blivit betydligt bättre. Mina ben var som spagetti och jag höll på att välta på bara 10 kg...
Det blir iaf vila idag och imorgon från träningen.
 
 
Aja, annars då? Hur har ni det? Hur spenderar ni sommaren?
Hade önskat jag var utomlands någonstans, men får njuta av den härliga sommaren här ;) Man får göra det bästa utav det. Håller mig sysselsatt med böcker och träning. Har SNART läst ut fifty shades...första boken...Har hållt på med den länge för läser i perioder. Har även påbörjat läsa Cirkeln, som jag varit väldigt nyfiken på. Har ni några bra tips på böcker?
 
Ha en fin lördag! ♥
 
Allmänt | |
Upp