Dancing day!

Jag har varit så ovanligt trött den senaste tiden..Svårt att gå upp från sängen och trött om dagarna..Kanske något tillfälligt, bara inte någon förkylning är på gång.
 
Idag ska jag träffa familjen en stund i eftermiddag, umgås lite. Imorgon åker de till Kroatien som jag nämnt tidigare. Kommer vara väldigt tomt, de har varit mitt stöd under de senaste veckorna sen uppbrottet och nu blir man lämnad här. Men såklart ska de få ha sin sköna semester! Kroatien är helt underbart och jag hade också velat åka, men varken vill just nu eller känner mig redo.
Har alldeles för många minnen med min föredetta och barnen att jag inte vill bli påmind om det just nu.
Vilka galna äventyr och så kul vi hade! Helt ärligt en av dem bästa resorna jag gjort och nu kommer vi aldrig uppleva det igen tillsammans :(
 
Nej usch rycker upp mig nu. Ska käka ett par rejäla måltider idag så jag orkar med första dansträningen ikväll! Ska bli så kul! Hoppas läraren har valt en grym låt! (Hoppas på någon Daddy yankee*).
En timme bort från verkligheten, ska bli så skönt!
 
Ha en härlig tisdag! Här verkar det vara soligt och varmt idag ♥
Allmänt | | Kommentera |

Seg söndag

Har varit lite segt med bloggandet. Mest för jag har varit så trött och oinspirerad under helgen. Har bara velat ta det lugnt helt enkelt.
Varit mycket med familjen för nästa vecka åker de till Kroatien. Kommer kännas tomt och väldigt ensamt. Alla bara lämnar en känns det som. Det är verkligen en riktigt sådär nedstämd söndag känner jag.

Längtar till nästa vecka, träning som gäller och första danskursen! Yepp jag anmälde mig till sommarkursen som pågår i tio veckor eftersom jag inte kan till hösten. Lite sådär skevt med ekonomin men älskar man något som jag gör så prioriterar man. Jag är som lyckligast när jag får dansa, så är det bara =)
Är så otroligt stolt över att jag fortsätter med träningen. Har alltid lyckats ge upp efter en vecka men har gått på minst tre-fyra pass i veckan de senaste tre veckorna! 
Bara jag inte blir en träningsnarkoman. Jag varken jobbar eller går i skolan så det har blivit mitt andra hem. Men sålänge jag mår bra så kör jag på =)
 
Allmänt | | Kommentera |

Att få dansa

Sorry för kass uppdatering igår men hade en del grejer att fixa, bla en massa papper som skulle fyllas i, kopieras, skrivas ut och skickas för ekonomiskt bistånd pga att jag inte kan jobba. Nu är det skickat iaf!
 
Körde även två danser framåt kvällen, Modern balett och Zumba Fitness! Skulle egentligen testa Rio Samba också men jag var helt slut efter Zumban att jag inte orkade!
Zumban var väldigt mycket fitness och mer träning än dans, vilket jag inte var helt glad i. Jag ville dansa! Hehe
Men svettigt blev det, mina ven var bokstavligt som spaghetti efter passet!
 
Modern balett var jag lite skeptisk till först. Har dansat klassisk balett och minns att jag tröttnade efter tre år. Men jag blev förälskad! Så vackert, sensuellt och feminint! Fick utlopp för min sårbarhet och älskade att röra mig sådär sensuellt och feminint!
 
Vet ni vad? Dans, som ni säkert har förstått, har alltid varit min dröm att få hålla på med och det ska jag göra någon vacker dag! Proffesionell kommer jag aldrig att bli men vare sig det är att lära ut eller att bara få dansa på fritiden så ska jag hålla på med det några gånger i veckan i framtiden.
 
Är så arg och ledsen över min sjukdom just nu! Även om det inte hindrar mig från att göra saker så är jag begränsad. Men jag ska börja dansa minst ett par gånger i veckan och lära mig. Älskar att prova på alla former och så fort jag kan göra det så kommer jag lägga ner tid och pengar på det :)
Nu håller vi tummarna på att den där operationen blir av till hösten så att jag sedan jag börja tillfriska och rehailitera mig fram till dans!
 
Ha en fin torsdag! ♥
Livet | | Kommentera |
Upp