Freeedag!

Såhär såg min goda frukost ut imorse
 
Härliga fredag! Var längesedan jag faktiskt längtade och såg fram emot helgen. Inatt läggs andra tentan upp men ska inte kolla på den förrän imorgon, tror inte ens jag kommer påbörja förrän på söndag för den delen.
Tog en runda till Mobilia och hämtade upp ett klädpaket från Gina Tricot och nu njuter jag av sällskap hos familjen. Tråkigt och kallt väder, blir väl kvar här framåt kvällen och äter onyttigt!
Ha en underbar helg mina vänner! <3
Allmänt | | Kommentera |

Vardagen är förbi!

Denna veckan alltså..stress, ångest, oro, på gränsen till panikångest. Men nu är en tentan över!
Finns nog inget bättre känsla än när en presentation i examination är över...Eller jo känslan av att ha klarat den med, men får hålla ut ett par veckor till tills dess!
 
Imorgon får vi dock utlämnad en hemtenta där vi har en vecka på oss att göra klart den. Men det ska bli skönt och väldigt chill! Gillar att skriva hemma i lugn och ro och denna gången verkar det vara mycket mer strukturerad och tydliga riktlinjer! Vågar inte säga för mycket men hoppas det kommer gå bra! Har mamma till hjälp annars som själv är förskollärare och även nu läser till Specialpedagog =)
 
Har iaf sett fram emot helgen, idag ska jag ta det lugnt. Funderar eventuellt på att dra iväg och shoppa nya kläder. Dels för att unna mig efter tentan men också för att jag slängt och skänkt bort mer än hälften av mina kläder och har nu knappt något att ha på mig...Får se om jag orkar dock, svinkallt ute och halvt oväder:(
 
Blir en seg bloggdag idag då jag är väldigt trött och vill bara njuta av dagens frihet
Ha en underbar torsdag så hörs vi snart igen!
Allmänt | | Kommentera |

Dålig dag idag

Dagens supergoda middag!
 
Har varit heldag i skolan idag. Uppe tidigt, trött, stressad kring studier, stressad kring mina symptom som gör skolan så sjukt svår för mig och har av någon anledning blivit värre. Eller så är det nu jag har börjat upptäcka svårigheterna.
Dålig koncentration, svårt att förstå texter och sammanhang i texter, fruktansvärt dåligt minne vilket leder också till koncentrationssvårighet och att jag har svårt o lagra information eller glömmer hälften av vad jag läser och lyssnar till. Inte bara i skolan utan rent allmänt också ibland. Det är total kaos i min hjärna och jag kan inte fokusera på något pga alla tankar som jag inte kan placera rätt eller hantera. Har en presentation på torsdag och jag höll nästan på att börja gråta imorse inför gruppen för att jag inte förstår nånting. 
 
Någon som känner igen sig i dessa symptomen? Jag måste ta tag i att ringa och be om att få en utredning. Jag vet bara inte vart jag ska vända mig och vad jag ska be om för hjälp? 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp