Tillbaka till barndomen

Hur mår ni idag? Känner att jag har en bra dag idag och verkligen njuter av små saker så som en kopp kaffe, att dra mig i sängen, energin till att iaf ha påbörjat tentan, en supergod smoothie, jaa allmänt söndagsmys. Men ångesten finns där under huden och kan påverkas av olika känsliga saker. Så fort jag tänker på en viss grej som är väldigt känslig så triggas ångesten igång och jag försöker bara andas mig igenom det. Tänka att jag är värdefull och värd så mycket bättre! Ja jag tänker på det som verkligen förstörde mig. Visst har jag alltid mått dåligt mer eller mindre, alla har dåliga dagar. Men min förra relation satte verkligen djupa spår och var den lilla droppen som rann över bägaren...
Jag vet att jag pratar mycket om min förra relation fast det hände för snart två år sedan, men har man inte bearbetat känslor och händelser eller inte har vetat hur man ska bearbeta dem så finns dem där under och gror för var dag som går. Det har funnits perioder som jag kunnat hantera dem men något som fortfarande har växt är känslan av otillräcklighet.
 
Nej nu var det inte meningen att detta inlägget skulle låta nedstämd men mina ord rinner iväg och fingrarna bara hänger med när jag väl börjar skriva. Idag ska jag ha en bra dag har jag bestämt mig för! Låt de negativa tankarna komma, de finns ändå alltid där, men idag ska jag ha orken till att hantera dem och låta dem ligga där under utan att komma fram!
 
Ska njuta av min blåbär- tranbär och banansmoothie med vaniljasoyghurt! Lite plugg sen njuta av en gudomlig middag hos familjen! Blir alltid en kort spelkväll också med brorsan och han få mig alltid att gå tillbaka till barndomen där måsten och ansvar inte existerade än ♥ Man var bara barn.
Allmänt, Livet | | Kommentera |
Upp