Träning, skada, skolios

Skit också, har haft så ont i i benet och foten nu i över en vecka. Tror jag har överansträngt mig och varje gång jag hoppar eller dansar så gör det pisseont efteråt. Så det blir vila denna veckan och hoppas att det går över!
 
Tänker fokusera på styrka denna veckan istället. Har kört ben och rumpa nu två ggr och det känns riktigt nice!
Brukar inte gilla gymmet, blir så uttråkad men med variation kanske jag lyckas hålla motivationen uppe.
Körde ett riktigt hårt och svettigt ben- pass igår. Tror det var all ilska och frustration i mig som jag tog ut över träningen och verkligen gav allt! Kroppen klarar av mer än vad man tror, bara man lägger till känslan man har så är man helt plötsligt tio gånger starkare än vad man tror!
 
Blir armar och ryggen idag. Jag har ju skolios och jag vill verkligen försöka stärka min rygg och kanske ett hopp om att lite av ryggraden skulle gå tillbaka om det finns mirakel. Har sett en del resultat av just styrketräning då musklerna i ryggen, i samband med att det blir större och starkare "trycker" tillbaka ryggraden till sin plats. Men det krävs riktigt hård träning och disciplin och jag vet inte riktigt om jag har den.
Men ska verkligen försöka. Har inte direkta problem med skolios mer än ryggont om jag inte rör på mig. Men utseendemässigt ser min kropp "snedd" ut och hade verkligen önskat en finare rygg och mage för den delen eftersom mitt ena revben sticker ut mer.
 
Aja nog om det, nu blir det dialys, frukost och några avsnitt av Modern family, min nya besatthet (jag vet, är alltid sen med allt!).
Allmänt | | En kommentar |

Dark chocolate

 
 
Casting creme gloss 323 Dark Chocolate

Har länge velat ha ljusare slingor och varit sugen på blonda nyanser. Men när det gäller mitt hår är jag som mest spontan och det blev chokladbrunt istället och jag ÄLSKAR det! Känner mig faktiskt som mig själv och finast i mörkt hår även om man kan se lite äldre (men sofistikerad;) ut i det. Men I dont care, sexigt med mörkt svall :)
Allmänt | | En kommentar |

Måndagmorgon!

God morgon!
Vaknar upp med strålande sol, men framåt dagen ser det ut och vara regn...Härliga svenska sommar! Borde ha hållt tyst när jag sa att jag gillar regn då och då...
Idag blir det gympa! Tänkte egentligen köra styrka men eftersom jag inte kan träna med vätska i magen och har inte tillräckligt med påsar för att "tappa" ut så får jag skjuta fram det någon vecka :/
Men ska bli kul med lite gympa iaf, har längtat efter att få röra på mig =)
 
Igårkväll råkade jag tappa en riktig värdefull grej. Inget värdefull i sig men värdefull för mig! Är så ledsen och känner att sådan ångest kring det :( Det låter säkert töntigt men det är en liten blå sten som jag fick av min föredetta. Inget smycke eller så, utan ett sten från ett berg i Chile. Och för mig betyder den väldigt mycket, har haft den i flera år nu i min ficka och det är nog det mest personliga jag fått. Den betydde jättemycket för mig och går nu inte att ersätta :( Usch gör ont i mitt hjärta, hoppas på något mirakel om att den ska dyka upp..
Livet | | Kommentera |
Upp